Kondominijum na planini - Idealan spoj prirode i brojnih sadržaja

25.6.2024

Boravak u planinskim predelima ne može se ni sa čim porediti. Prelepi pejzaži, miris drveća i svežeg vazduha, kao i mir koji narušava samo pesma ptica - neke su od čari planine koje privlače ljude. Imajući ovo u vidu ne čudi što je kupovina nekretnine na planini san mnogih.

Bez obzira da li želite promenu načina života ili vam je potreban mali predah daleko od gradske buke i vreline asfalta, dom na planini je pravi izbor.

Iako su ove nekretnine dizajnirane tako da se uklope u planinske terene, postoje različite vrste. One mogu varirati od rustičnih brvnara do luksuznih stanova u okviru kondominijuma. Upravo su ovi jedinstveni kompleksi, koji objedinjuje individualnu i zajedničku svojinu, veoma traženi, te vam otkrivemo šta sve donosi kupovina stana u kondominijumu na planini.

Prefinjena estetika smeštena u zelenoj oazi

Ono što izdvaja stan u kondominijumu od klasičnih nekretnina na planini jeste neverovatna arhitektura. U pitanju je moderni koncept gradnje. U skladu sa tim prati svetske trendove, donoseći najviše standarde kvaliteta.

Čiste, prefinjene linije spoljašnjosti plene elegancijom koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Besprekorna estetika preneta je i na unutrašnji dizajn. Bez obzira na kvadraturu, stanovi se mogu pohvaliti izuzetnom funkcionalnošću. Ne samo da je postignuta maksimalna iskorišćenost prostora, već i idealna doza sunčeve svetlosti koja uživanje u domu na planini čini nezaboravnim.

Svaki detalj je dizajniran sa velikom pažnjom i akcentom na savršene završne obrade i skupocene ukrase. Poseban šarm pružaju terase sa kojih se prostire zadivljujući pogled na prirodu.

Savremena tehnologija implementirana u prirodni ambijent

Da li ste znali da možete imati stan za odmor sa najvišim stepenom bezbednosti? Ovo je jedna od glavnih prednosti kondominijuma.

Sigurnosne kamere su postavljene na ulazu, kao i na strateški važnim mestima. Na taj način je obezbeđena sigurnost boravka, ali i privatnost. Kompleks ima i profesionalno obezbeđenje koje je dostupno 24 časa.

Osim najsavremenijeg video nadzora, stanovi poseduju tehnologiju poslednje generacije. Zahvaljujući smart sistemu omogućeno je jednostavno upravljanje glavnim uređajima putem mobilnih telefona. Samim tim zagarantovana je udobnost po vašoj meri odmah po dolasku u stan.

Stan na planini poput hotela sa 5 zvezdica

Stan na planini u okviru kondominijuma je mnogo više od luksuzne nekretnine. Naime, kondominijum donosi niz pogodnosti. Stanarima su na raspolaganju bazeni, fitnes centri, igraonice za decu, kafići, restorani, marketi, sportski tereni i drugi prateći sadržaj koji se može porediti sa najboljim svetskim hotelima.

Kondominijum na planini Kosmaj

Na jednoj od najlepših planina Srbije nalazi se jedinstveni kompleks koji donosi savršenu harmoniju prirode i modernog načina života.

Kondominijum Kosmaj Residence obuhvata 4 zgrade. U svakoj zgradi nalazi se 44 stanova, kvadrature od 32 m2 do 41 m2. Pri čemu postoji mogućnost spajanja više jedinica kako bi se dobio veći prostor. Takođe, postoji potpuna sloboda izbora boja u enterijeru i dekora stana. Dok za one koji žele da čitav posao uređenja prepuste stručnjacima tu je tim iskusnih dizajnera.

Svaki stan poseduje terasu sa koje se pruža pogled ne samo na šume koje okružuju kompleks, već i na udaljenije predele.

Kondominijum nudi i bogat sadržaj tako da će svako pronaći željeni vid zabave. Otvoreni i zatvoreni bazeni, Wellnes i Spa centar, igraonica za najmlađe, biskop na otvorenom - samo su neki od njih. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su teniski i košarkaški tereni, kao i fitnes centar, dok avanturiste čeka jahanje i vožnja kvadova.

Kosmaj Residence misli i na gurmane. U okviru kompleksa nalazi se restoran sa nacionalnom kuhinjom. Ukusni zalogaji pripremaju se od organskih sastojaka tako da će sva vaša čula uživati u zdravoj hrani. Ukoliko želite sami da pripremite omiljeno jelo ekološki uzgajane namirnice možete pronaći u marketu.

Pravo je vreme da investirate u stan na planini Kosmaj, zato još danas kontaktirajte naše agente.